Adresa
Albaaniyhdistys Bashkimi Ry, Y-Tunnus 1771733-1
Nisse Kavon Katu 3,
20610 Turku/Finlandë


Kryesia e shoqatës (2018) / Hallituksen jäsenet (2018)
Kryetar / Puheenjohtaja: Fidan Kamberi
Nënkryeatarë / Varapuheenjohtaja:
Sekretar / Sihteeri:
Arkatare / Rahastonhojtaja:
Anëtare / Jäsen:
Anëtar / Jäsen:
Anëtar / Jäsen:
Anëtar / Jäsen:

E-mail logaria e kryesisë

Rregullorja e WWW faqes dhe e mediave sociale te Shoqatës Bashkimi